|  |  | 
Kultúra je používaná pre dohrievané i vysokodohrievané, lisované tvrdé syry, napr. typu Parmezán, Comté a Beaufort. Predzretie mlieka zaistí prídavok mezofilnej kultúry. Vhodná teplota k zaočkovania je 30°C po dobu 15-60 minút. Kultúru je možné použiť samostatne alebo v kombinácii s KAPPA1,2,3. Lactobacillus helveticus zabraňuje horkosti dlhozrejúcich syrov. Zaisťuje kvalitné zretie bielkovín.
Zloženie kultúry: Lactobacillus helveticus a Lactobacillus lactis.
Dávkovanie: 1 ampula na 100 litrov mlieka
Skladovanie a doba trvanlivosti
Skladovanie: Doporučené skladovanie je pri -18°C
Doba trvanlivosti: uvedená na obale
Balenie: 1 ampulka

|  | Syrárske sady                                  Syridlá 
 | Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby | Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky | Milchema, spol. s r.o. 
 |