![]() | ![]() |
Probiotická termofilná kultúra ABT-1
Termofilná kultúra mliečneho kysnutia. Obsahuje zdokumentované probiotické kmene BB-12® a LA-5®. Kmene majú dlhú históriu bezpečného používania.
Dávkovanie: 1 vrecko na 250 litrov mlieka
Skladovanie: pri teplote -18 °C
Doba použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby
Použitie
Prídavkom tejto kultúry do mlieka získate kyslé mlieko s pevnou štruktúrou, jemnou chuťou a minimálnou postacidifikáciou.
Kultúra ABT-1 je vhodná pre jogurt a jogurtový nápoj. ABT-1 je v lyofilizovanom (mrazom vysušenom) stave vo forme granuliek. Vhodná na priame zaočkovanie 250 litrov mlieka.
Zloženie kultúry: Bifidobacterium, Lactobacillus acidophilus, Streptococcus thermophilus,
Alergén: mlieko
Návod na použitie/podmienky fermentácie:
Plnotučné mlieko zahrejeme na 85 ° C a necháme 30 minút v pokoji (výrobca odporúča pre lepšiu viskozitu prídavok sušeného odstredeného mlieka v pomere 2% z objemu mlieka na výrobu). Potom mlieko schladíme na očkovaciu teplotu 40-43 °C. Pridáme štartovaciu kultúru ABT-1 a necháme kultivovať pri tejto teplote 6-10 hodín. Potom uložíme do chladiaceho boxu (4-6 ° C) a necháme aspoň 12 hodín odpočívať.
Balenie: 1 ks
![]() |
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |