Termofilná kultura STI - 14 sa používa pri výrobe ťahaných syrov ako korbáčiky, parenice, oštiepky, Mozzarella.
Návod na použitie:
Vybrať kultúry z mraznicky tesne pred použitím. Otvoriť vrecko a vysypať lyofilizované pelety priamo do pasterizovaného mlieka zohriateho na 32°C pri pomalom miešaní 5 minút. Mlieko necháme vyzrieť 40 minút, pridáme syridlo a syrime ďalších 40 minút. Syreninu nakrájame na kocky 2x2 cm a spracujeme podľa druhu syra vo formách alebo plachte. Ťažnosť nastane pri izbovej teplote po 4-6 hodinách v závislosti od okolitej teploty.
Dávkovanie: 1 vrecko na 500 litrov mlieka
Skladovanie: pri teplote -18 °C
Doba použiteľnosti: 24 mesiacov od dátumu výroby
Upozornenie: pri delení na veľmi malé dávky (na 1L mlieka a pod.) negarantujeme výsledky
Balenie: 1ks
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |