Kultúra vhodná na použitie pri výrobe typických francúzskych modrých syrov typu Camembert. Postup pri výrobe tohto syru je prispôsobený tomu, že dávame do mlieka všetko naraz. Zloženie kultúry je tvorené tak, aby modrá pleseň mohla dobre rásť a vytvoriť typickú chuť.
Teplota mlieka vhodná pre zaočkovanie kultúrou je 37 °C.
Doba dozrievania kultúry 30 minút pri teplote 24 -25 °C. Nie je potrebné ochladzovať, obsah sa počas zrážania postupne ochladí na samotnú okolitú teplotu. Teplota, pri ktorej sa mlieko zráža ovplyvní čas zrážania. Pri vyššej teplote sa zrýchľuje.
Zloženie: mliekarenské kultúry, syridlo, chlorid vápenatý, plnidlo sušené kravské mlieko
Velkosť balenia: jedna tuba na 5 litrov mlieka.
Skladovanie a doba trvanlivosti: kultúru odporúčame skladovať pri teplote -18 °C s trvanlivosťou 2 roky od dátumu výroby. Krátkodobé vystavenie kultúry vyšším teplotám napríklad pri transporte má minimálny vplyv na účinnosť a trvanlivosť kultúry.
Balenie : 1 ampulka
Syrárske sady Syridlá
|
Doprava Doba expedície Poštovné Možnosti platby |
Ako nakupovať Obchodné podmienky Reklamácie Ochrana osobných údajov Kontakty Vaše otázky |
Milchema, spol. s r.o. |